Sisteme microhidrocentrale Banki, turbine Banki, proiectare turbine/microhidrocentrale Banki de la 10 la 1000 kW

RO EN

Portofoliu

Cateva din lucrarile proiectate si realizate de specialistii nostri:Prima turbina proiectata si realizata, acest prototip industrial ne-a ajutat sa imbunatatim proiectarea urmatoarelor turbine Banki. Inaltimea apei este de 98 m, debitul este de 0.25 mc/sec, puterea turbinei este de 180 kW cu reglaj automat in putere, reglajul realizandu-se cu ajutorul cilindrului hidraulic pentru reglarea debitului de apa in turbina.

A doua turbina proiectata si realizata, s-a montat in Transfagarasan pentru realizarea curent electric pentru consum propriu. Inaltimea apei este de 34.85 m, debitul este de 0.068 mc/sec., puterea turbinei este de 25 kW cu reglaj manual.

A treia turbina proiectata si realizata, s-a montat in Franta la Usine de la Jonquiere pentru producerea curentului electric pentru reteaua nationala. Inaltimea apei este de 30.5 m, debitul este de 0.455 mc/sec, puterea turbinei este de 120 kW cu reglaj automat.


A patra turbina proiectata si realizata, s-a montat in sudul Frantei in Auzers. Inaltimea apei este de 41.5 m, debitul este de 0.5 mc/sec, puterea turbinei este de 170 kW cu reglaj automat.

Stiri SMART Mechanics

  • Primele link-uri pe site-ul nostru: ETC - Electra Total Consulting S.A. membra a grupului de servicii energetice E.S.G. - Energy Service Group si Smart Tech - activeaza in domeniul consultantei si instruirii in implementarea sistemelor de management detalii...
  • Aeronava viitorului – construita in proportie de 50% din materiale compozite detalii...
  • Scaderea pretului turbinelor eoliene detalii...
  • Repartizarea surselor de energie electrica pe teritoriul Romaniei detalii...
  • Azi, 15 Iunie 2011 am lansat sirte-ul oficial Smart-Mechanics.ro detalii...
Toate stirile
 

Copyright © Smart Mechanics 2011 - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare